Welkom in groep 3-4

Nog minder dan een week en het is alweer herfstvakantie!

De kinderen uit groep 3 beginnen het leren lezen al onder de knie te krijgen. Boekjes over de tovenaar Sim of over aapjes die gaan varen, kunnen al gelezen worden.

Groep 4 kent het alfabet al en begint met het benoemen van woordsoorten. Zelfstandig naamwoord en lidwoord hebben wij al mee geoefend. Ook zijn wij bezig met klokkijken. Hele uren en halve uren. Zo weten wij steeds beter hoe laat het is.

Met ons thema zijn we aan het leren waarom vriendschap zo belangrijk is. De kinderen maken gedichtjes, knutselwerkjes van Kikker en zijn vrienden en wordt er gezamenlijk zelfs een prentenboek gemaakt! In groep 3/4 is iedereen lekker aan het leren, maar wordt er vooral ook veel plezier gemaakt!

Nieuws uit groep 3-4