Voor- en naschoolse opvang

Een school is wettelijk verplicht voor- tussen- en naschoolse opvang voor kinderen aan te bieden. De tussenschoolse opvang, het overblijven, is geregeld door middel van het continu rooster: alle kinderen eten met hun leerkracht in de groep. Daarna is er een half uur pauze met toezicht van de leerkrachten.

De scholen van onze stichting hebben er voor gekozen de voor- en naschoolse opvang te laten verzorgen door professionele organisaties.

Er is hiervoor een overeenkomst gesloten met Stichting Kinderopvang Koggenland 'SKiK'

Onder deze organisatie vallen onder meer de voor- en naschoolse opvang (Figaro) en gastouderbureau Pinokkio. De verantwoordelijkheid van de school bestaat uit het aangeven van de samenwerking met beiden. De ouders regelen de opvang en de betaling daarvan zelf. Informatie over SKiK is op school verkrijgbaar.