De OVL

Oudervereniging Langereisschool: OVL

De activiteiten die het team orgniseert voor de kinderen, worden ondersteund door de ouders en de oudervereniging.

De Oudervereniging is er om via de jaarlijkse ouderbijdrage financiële steun te geven voor de activiteiten die buiten het schoolbudget vallen. Hierbij moeten we denken aan; bibliotheekboeken, het schoolkamp in 7/8, de schooluitjes met betrekking tot thema's, de versnaperingen bij activiteiten, e.d.

Jaarlijks zijn er terugkerende activiteiten die door team en Oudervereniging georganiseerd worden.

Voorbeelden hiervan zijn het Lentefeest op de donderdag voor Pasen en de Sint -en kerstviering, sport- en spelactiviteiten etc.

De oudervereniging wordt ondersteund door de klassenouders. Iedere groep heeft één of twee klassenouders die bij acitiviteiten helpen in de groep, vervoer regelen voor excursies of andere ouders benaderen om te helpen.

Samenstelling OVL:

Amanda Laan, moeder van Luke (groep 7)

Desiree de Bekker, moeder van Renske ( groep 7)

Bob Zinnemers, vader van Robin (groep 6) en Chris (groep 5)

Esther van Vuuren, moeder van Viggo ( groep 6)

Willeke Vendel, moeder van Sterre (groep 6)

Suzanne van Veen, moeder van Meike (groep 3)

Nicole Jaapies, moeder van Luke (groep 2)